Plantesystematikk Introkurs #1 – Utvikling av landplantene

Hvordan ble landplantene til og hvorfor finnes det så mange forskjellige? Hvordan identifisere en plante? Går det an å dele dem inn i grupper?

Nå har du sjansen til å få svar! Bli med på vår digital kursserie om plantesystematikk. Alt du må gjøre er å trykke her torsdag, 18. februar, kl 18.00.

På seks torsdager i løpet av våren skal botaniker Brita Stedje snakke om plantenes mangfold, deres evolusjon og navn, og hun gir deg tips om hvordan du finner ut hvilken plante du har foran deg.

Dette er første episode i en serie på seks. Sitt hjemme, len deg tilbake og la Brita Stedje ta deg med inn i plantenes rike. I dag skal hun fortelle om hva plantesystematikk egentlig inneholder, hvordan landplantene utviklet seg gjennom historien og hun vil gi deg en oversikt over tidligere og nålevende karsporeplanter.

Brita er professor i systematisk botanikk ved Naturhistorisk Museum. Foredragene er basert på hennes botanikk-kompendium som du finner ved å trykke her.

Alle foredrag i denne rekken tas opp og vil etter hvert bli tilgjengelig på vår Youtube-kanal.

Oppmøtested

På selvvalgt komfortabelt sted med internettilgang. Trykk på lenken i teksten over eller bruk Zoom-rommets "Meeting ID": "947 4317 1079" eller nettadressen: https://www.zoom.us/j/94743171079