Bli medlem

Norsk Botanisk Forening

Bli medlem!

Som medlem får du være med på spennende turer, kurs og sosiale aktiviteter sammen med andre naturinteresserte. Vi har aktiviteter for alle, uavhengig av kunnskapsnivå og bakgrunn. Norsk Botanisk Forening har som mål å øke interessen for og kunnskapen om våre vakre, ville vekster. Samtidig jobber vi med å kartlegge tilstanden for arter, for å ta vare på den ville naturen. Vi utgir i tillegg medlemsbladet Blyttia fire ganger i året. Her kan du lese alt fra vitenskapelige artikler til lettfattelige skoleringsstoff om ville planter i Norge.

Studentmedlemskap er et medlemstilbud til studenter med håndlupe og Blyttia i velkomstgave, i tillegg til Blyttia abonnement fire ganger i året. Medlemskapet er for studenter ved universiteter og høgskoler. Etter tre år går studentmedlemskapet over til et vanlig hovedmedlemskap med Blyttia abonnement.

Aktuelle kontingentsatser

Fra 2022 gikk vi over til å ha samme kontingentsatser for alle våre grunnorganisasjoner. Alle som tidligere har vært familiemedlem vil automatisk gå over til Hovedmedlemskap uten Blyttia.

Ved innmelding velger medlemmene tilknytning til grunnorganisasjon fritt – det kan enten være der man bor, der man stammer fra, der man har hytte eller andre preferanser. Ved innmelding vil det likevel, hvis ikke annet er uttrykt, tas for gitt at medlemmet ønsker tilknytning i samsvar med boligadressen.

Hovedmedlemskap med Blyttia

Hovedmeldlemskap med Blyttia koster 500 kr per år. Medlemskapet gir deg tilgang til alt i foreningen og du får tilsendt Blyttia 4 ganger i året.

Velg medlemskap

Hovedmedlemskap uten Blyttia

Hovedmedlemskap uten Blyttia koster 300 kr per år. Medlemskapet gir deg tilgang til alt i foreningen men inkluderer ikke tidsskriftet vårt Blyttia.

Velg medlemskap

Studentmedlemskap

Studentmedlemskap koster 250 kr per år. Medlemskapet er som et hovedmedlemskap med Blyttia men med redusert pris. Medlemskapet går automatisk over til et hovedmedlemskap med Blyttia etter 3 år.

Velg medlemskap

Tilleggsmedlemskap

Har du et hovedmeldlemskap i en grunnorganisasjon kan du tegne tilleggsmedlemsskap i ett eller flere av de andre grunnorganisasjonene. Medlemskapet gir deg tilgang til alt i foreningen med eventuelle lokale tidsskrifter.


Et tilleggsmedlemskap koster 150 kr per forening og må tegnes manuelt ved å sende en epost til post@botaniskforening.no

Hva gjør vi?

Lista er lang, men sjekk ut denne filmen fra 2018 som oppsummerer en god del av det.

Vi elsker planter og står på for naturen!

Har du spørsmål om medlemskapet ditt, opplysninger om adresseendring eller ønsker å melde deg ut? Si fra til oss på post@botaniskforening.no