Villblomstenes dag

Bli med på tur!

Vi inviterer til villblomsterturer over hele landet.
På Villblomstenes dag kan du bli kjent med de vanligste villblomstene våre. Målet med feiringen er å vekke blomsterinteressen hos både små og store, unge og gamle. Turene er gratis og åpne for alle, uavhengig av kunnskapsnivå. Bli med og oppdag naturen utenfor dørstokken:)
Alt av turer og arrangementer skjer takket være frivillig innsats fra engasjerte turledere i Norsk Botanisk Forening.

Smittevern
Vi følger nasjonale retningslinjer for smittevern. For deg som deltager betyr dette: Påmelding på de fleste arrangementer, vær påpasselig med å holde 1 meters avstand til de andre deltagerne, ved sykdomstegn så ber vi deg om å holde deg hjemme.

Her finner du oversikten over turene og naturstiene nær deg. Klikk på turen for å melde deg på. Første mann til mølle prinsippet gjelder.

Finn arrangement

Velg kategori
Dato utvalget ditt er galt
Velg tidsrom:
Velg lokallag
Velg fylke

Vi fant ingen hendelser som matcher kriteriene du gav oss

Bruk filtere til å endre på søkeutvalget ditt

Lyst å lære mer om villblomster?