Villblomstenes dag – Lilløyplassen

Vilt, vakkert og fargerikt! Fornebus kalksteinslandskap har en unik flora. Bli med på blomstervandring og lær mer om alle de vanlige og sjeldne blomstene i området. Blomstervandringen starter fra tunet på Lilløyplassen kl. 12.00.

Ta med familie og venner til den idylliske, gamle husmannsplassen på Lilleøya og lær mer om den unike naturen som finnes på Fornebu.

Arrangementet er gratis.

Av smittevernhensyn vil det dessverre ikke være servering på dette arrangementet.

Maks 50 personer kan delta på arrangementet. Kommer det flere må man dessverre vente. Smittevernreglene for avstand gjelder. Av smittevernhensyn vil dere bli bedt om å registrere navn og kontaktopplysninger ved ankomst. Opplysningene vil kun bli benyttet ved eventuell smittesporing og slettet etterpå. I tråd med myndighetens retningslinjer kan dessverre ikke folk som er syke delta på arrangementet. Vi tar forbehold om endringer i arrangementet og at det kan bli avlyst.

For veibeskrivelse og kart til Lilløyplassen, følg denne lenken: https://www.vatmarkoslo.no/avdeling-lilloyplassen/veibeskrivelse-til-lilloyplassen/ . Kommunen anlegger gravlund i området, og veibeskrivelsen på nettsidene våre stemmer ikke helt lenger. Hvis du kommer med bil, parker på parkeringsplassen som ligger der du tar av fra Forneburingen. Veien ut til senteret fra den gamle parkeringsplassen er for tiden stengt, så følge stien langs sørsiden av anleggsgjerdet til gravplassen, så finner dere fram. Bevegelseshemmede kan kjøre til døren (gi beskjed for åpning av bom).

Oppmøtested

Lilløyplassen naturhus