Ung Botaniker turlederkurs i Trondheim

Har du lyst til å spre naturglede? 🌿
Lyst til å ta med folk ut på tur, men vet ikke om du kan nok?
Bli med på botanisk turlederkurs i Trondheim!

Viktigheten av artskunnskap og naturformidling er i vinden som aldri før, og vi er glade for å kunne invitere til nok et turlederkurs! Her vil man få lære mer om botanikk, naturformidling og turplanlegging, gjennom foredrag, turer og omvisning i Ringve Botaniske hage. Målet er å senke terskelen for å arrangere egne botaniske turer – alt fra lavterskelturer til større ekspedisjoner. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med, kun en interesse for naturen og et ønske om å dele interessen videre med andre. Alle turledere vil bli utstyrt med gratis flora og håndlupe og bli sertifiserte «Ung botaniker-turledere» slik at dere kan holde turer og kurs på egne studiesteder/bosteder. 🌱

PÅMELDING OG PRAKTISK:
Tid og oppmøte: Vi møtes på realfagbygget på NTNU lørdag 25 mars kl 10 (kaffesnacks fra kl 9:45). Vi avslutter opplegget på Ringve botaniske hage på søndag 26 mars kl 16.
Kapasitet: 30 Deltagere.
Påmeldingsfrist: Ingen frist, men kurset fylles fortløpende.
Påmeldingskjema: Kommer straks!
Mer informasjon kommer ved påmelding.
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt: torunnros@aim.com, 45880409.

Kurset er gratis for medlemmer av Norsk Botanisk Forening (det koster 200 kr for studentmedlemskap, http://botaniskforening.no/bli-medlem), og koster 300 kr for alle som ikke er medlemmer. Vi dekker lunsj begge dagene, fellesmiddag på lørdagen og omvisning i botanisk hage. Vi dekker også bo- og reisekostnader opp til 3000 kr. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med overnatting.

Vi du lære mer om ville vekster i naturen? Bli med i vårt frivillige fagmiljø av naturglade entusiaster i Norsk Botanisk Forening!: http://botaniskforening.no/bli-medlem.
NBF vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen DNB for midler til Ung Botaniker-prosjektet. 🌿

Oppmøtested

Realfagsbygget, NTNU

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.