Ung Botaniker Turlederkurs

Har du lyst til å spre naturglede? 🌿
Lyst til å ta med folk ut på tur, men vet ikke om du kan nok?
Bli med på botanisk turlederkurs på Ås!

Nå er tiden kommet for nok et turlederkurs for nybegynnere gjennom Ung Botaniker prosjektet. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med, kun en interesse for naturen og et ønske om å dele interessen videre med andre.

Kurset har fokus på artskunnskap, formidling og turplanlegging. Målet er å senke terskelen for å arrangere egne botaniske turer – alt fra lavterskelturer til nærmeste hestehov, til større ekspedisjoner. Alle turledere blir utstyrt med gratis flora og håndlupe og blir sertifiserte Ung botaniker turledere slik at de kan holde turer og kurs på sitt eget studiested/bosted. 🌱

PÅMELDING OG PRAKTISK INFORMASJON
Tid: 25 juni kl 10 – 26 juni kl 17:00.
Oppmøte: Utenfor Sørhellinga laben på NMBU.
Kapasitet: 30 Deltagere
Påmeldingsfrist: Innen 18 juni, men kurset fylles fortløpende.
Kontaktperson: Torunn Bockelie Rosendal (torunnros@aim.com, 45880409).

Kurset er gratis for medlemmer av Norsk Botanisk Forening (200 kr for studentmedlemskap, http://botaniskforening.no/bli-medlem) og koster 300 kr for alle som ikke er medlemmer. Mat og enkel overnatting fra fredag/lørdag til søndag dekkes av kurset. Vi dekker også transport opp til 2000 kr.

Vi du lære mer om ville vekster i naturen? Bli med i vårt frivillige fagmiljø av naturglade entusiaster i Norsk Botanisk Forening: http://botaniskforening.no/bli-medlem.

NBF vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen DNB for midler til prosjektet Ung Botaniker. 🌱

Oppmøtested

Utenfor Sørhellinga laben på NMBU

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.