Ung Botaniker feltkurs på Sandøya

Vi er glade for å kunne invitere til nok et botanisk feltkurs på Sandøya, en eventyrlig øy utenfor Tromsø 🌿🌿

Dette blir en helg som kombinerer botanikk og eventyr. Her vil man få lære om artskunnskap, kartlegging og registrering av arter, omgitt av hav- og fjellandskap. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med, kun en interesse for naturen og for å lære mer om det fantastiske mangfoldet av arter. Under oppholdet bor vi på idylliske Sandøya brygge, hvor det blir fellesmiddager, god-nerding rundt lupene, peiskos, badstu og bad (for de tøffeste) utover kveldene:)

PÅMELDING OG PRAKTISK:
Tid og oppmøte: Avreise fra Giæverbukta i Tromsø med fellesbuss fredag 15 september kl 16:00. Møt opp i god tid, ettersom vi skal rekke fergen fra Bellvika til Sandøya. Vi kommer tilbake til Tromsø rundt kl 21:00 på søndag 17 september.
Kapasitet: 20 Deltagere
Påmeldingsfrist: Ingen frist, men kurset fylles fortløpende.
Mer informasjon kommer ved påmelding.
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt: torunnros@aim.com, 45880409.

Kurset er gratis for medlemmer av Norsk Botanisk Forening (det koster 200 kr for studentmedlemskap, http://botaniskforening.no/bli-medlem) og koster 300 kr for alle som ikke er medlemmer.
Kurset dekker mat og overnatting på Sandøya brygge (natt til lørdag og søndag).

Vi du lære mer om ville vekster i naturen? Bli med i vårt frivillige fagmiljø av naturglade entusiaster i Norsk Botanisk Forening: http://botaniskforening.no/bli-medlem.
Vi vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen DNB for midler til Ung Botaniker-prosjektet 🌿🌿

Oppmøtested

Giæverbukta i Tromsø, utenfor pizzabakeren

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.