Ung Botaniker feltkurs i Jotunheimen

Beste botanikerspirer,

Til sommeren ønsker Norsk Botanisk Forening nok en gang å invitere til botanisk eventyr – denne gangen i den vakre og spektakulære Jotunheimen!

Feltkurset vil by på artsjakt i fjellet, med fokus på artskunnskap, tilpasninger og nytteverdi. Det blir også øvelse i naturkartlegging, grottetur i Dumdalen og foredrag om fjelløkologi og viktigheten av artskunnskap. Om kveldene samles vi til fellesmiddager på Soleggen fjellstue, samt godnerding og sosialt i peisestua.

Kurset passer godt for nybegynnere som ønsker en innføring i botanisk artskunnskap og fjelløkologi, men også for viderekomne som søker nye utfordringer. Alle deltagere får kursbevis

Praktisk informasjon:
Oppmøte: 28 juni kl 13:30 på Otta stasjon. Det blir fellesbuss videre derfra til Soleggen fjellstue hvor vi bor gjennom kurset. Tips til passende togreiser fra Oslo- og Trondheims-området kommer etter hvert.
Kapasitet: 20 deltagere
Påmelding: innen 20 juni, men kurset fylles fortløpende.
Kurset koster 500 kr for medlemmer under 30 år, 1000 kr for medlemmer over 30 år og 3000 kr for ikke-medlemmer (meld dere inn, folkens! ;)) Studentmedlemmer kan i tillegg søke om støtte til kurset via sin lokale grunnorganisasjon – både for kursavgift og for selve reisen.

Mer informasjon om program og det praktiske kommer ved påmelding. Det er også bare å ta kontakt hvis dere lurer på noe; epost; torunnros@aim.com, tlf; 45880409.

Oppmøtested

Vi møtes på Otta stasjon kl 13:30

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.