Moseklubbens vårekskursjon til Bømlo

Fra Moseklubbens vårekskursjon til Lyngdal i 2018

Vårekskursjon til Bømlo 30. april til 3. mai 2020

Moseklubben har gleden av å invitere medlemmer og alle andre moseinteresserte til vårtur og årsmøte på Bømlo. Bømlo ligger på ytterkysten mellom Haugesund og Bergen og innbyr til et rikt mangfold av varmekjære, oseaniske og kalkkrevende arter. Mosefloraen i kommunen er ganske godt kjent fra før, men det finnes fortsatt mange områder å utforske.

Vi skal bo på Bømlo hotell der vi har fått følgende priser per person som inkluderer 3 x overnatting, 3 x middag, 3 x frokost, 3 x nistepakke og konferanserom:

Enkeltrom: 3990 NOK

Dobbeltrom: 2990 NOK

Det er et begrenset antall enkeltrom, så vi håper at du velger dobbeltrom dersom du er komfortabel med det. Da blir det plass til flere på turen.

Vi søker om støtte til turen for å redusere prisen, men det er ikke sikkert vi dette. Deltakerne må derfor være forberedt på å måtte betale hele summen. Studenter vil uansett få dekket minimum halvparten av summen uavhengig av hvor mye støtte vi får.

Flere av Moseklubbens medlemmer er godt kjent på Bømlo, så det er bare å glede seg til fire innholdsrike dager på Bømlo

Påmelding og spørsmål om turen sendes til moseklubben@gmail.com. I tillegg må overnatting bestilles direkte hos Bømlo hotell på e-post:

post@bomlo-hotell.no innen 1. mars. Oppgi romalternativ og eventuelt hvem du ønsker å dele rom med. Det er litt begrenset kapasitet på hotellet, og det er førstemann til mølla som gjelder. Etter 1. mars kan du ta kontakt med moseklubben@gmail.com så gjør vi det vi kan for å ordne plass til deg.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til Moseklubbens arrangement, enten du er ny, eller av vært med oss før😊

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.