Kartlegging Ingierstrand-Svartskog i Nordre Follo

Kartlegging i området Ingierstrand-Svartskog og dugnad på Heidehaugen, Ingierstrand. Vi skal kartlegge i grupper, der hver gruppe får tildelt et kartleggingsområde.
Kartleggingsprosjektet er støttet av Viken fylkeskommune.
Vi disponerer Oslofjordens friluftsråds hytter Heidehaugen og Bestemorstua ved Ingierstrand fra fredag kl. 16 til søndag kl. 14. Lørdag utfører vi dugnad (fjerning av fremmedarter) på området til Heidehaugen. Overnatting er gratis for deltakerne.
Oppmøte: fredag 9.06. kl. 10.00 ved Ingierstrandveien 46. Påmelding til kartlegging[at]nbf-ostland.no, innen 14. mai, men gjerne snarest mulig slik at vi får oversikt over antall deltagere, og kan komme i gang med planlegging på et tidlig tidspunkt.
Fredag og søndag benytter vi til kartlegging i området Kruttmølleåsen – Hvitebjørnåsen – Delingsdalen – Brannfjell – Revedalen. Deltakere på kartleggingen blir fordelt på grupper med 2-3 personer i hver gruppe som hver får et eget område å kartlegge.
På hyttene kan vi lage litt mat, og vi kan spise middag på steder i nærheten. På Heidehaugen er det seks sengeplasser på hytta fordelt på to soverom, ett med to enkeltsenger og ett med familiekøye og enkeltseng. På Bestemorstua er det 10 sengeplasser, med 8 senger fordelt på 3 soverom i hytta og 2 i et stabbur ved hytta. Du må gjerne være med på dagtid hvis du ikke vil overnatte eller det ikke blir plass på hyttene.
Ta med egen niste og drikke for fredagen. Vi spanderer middag fredag, lørdag og søndag, og mat til frokost og nistepakke lørdag og søndag. Gi beskjed om eventuelle allergier, dietter eller andre behov i forbindelse med mat og drikke.
Praktiske opplysninger:
Husk å ta med flora og lupe.
På Heidehaugen er det innlagt strøm, komfyr, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Det er ikke innlagt vann, så drikkevann og vaskevann må medbringes for de som blir boende der.
På Bestemorstua er det innlagt strøm, komfyr, kjøleskap og kjøkkenutstyr, oppvaskmaskin og innlagt vann.
Det er dyner og puter i hyttene, ta med enten lakenpose eller dyne- og putetrekk. Ta gjerne med toalettpapir, gulvklut, bordklut og kjøkkenhåndkle.
Adresser:
Heidehaugen, Ingierstrandveien 46, 1420 Svartskog
Bestemorstua, Ingierstrandveien 12, 1420 Svartskog
Parkering: parkeringsplass i Ingierstrandveien ved hyttene.
Offentlig transport: Det går buss (rute 585) fra Kolbotn på hverdager, men den går ikke så ofte. Holdeplass til Bestemorstua er Bestemorstranda og til Heidehaugen er holdeplassen Linnekastet. Hvis du ikke kommer med bil, kontakt kartleggingsleder for avtale om skyss hvis busstransport er vanskelig.

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.