Florakartlegging i Hurdal

Vi skal kartlegge i grupper, der hver gruppe får tildelt et kartleggingsområde dag for dag. I Hurdal er det store områder som er dårlig kartlagt, eller lenge siden det har vært kartlegging. Det er foreløpig ikke bestemt hvilke områder som skal kartlegges. I Hurdal ligger det høyeste punktet i Akershus – Fjellsjøkampen på 812 moh. – ikke utenkelig at vi tar en tur dit. Muligens kan en av dagene også bli brukt på kartlegging i Eidsvoll.

Kartleggingsprosjektet er støttet av Viken fylkeskommune.

Vi skal bo på Lygnahytta, som tilhører Lygnasæter Hotell Hadeland. Hytta ligger riktignok i Gran kommune i Innlandet fylke, men det er ikke langt til grensa til Hurdal kommune når en følger veien østover. Hytta har sju soverom, kjøkken, stue, to bad og fire toaletter. Maksimum antall deltakere er 12, så noen må belage seg på å dele rom. På de daglige kartleggingsturene bruker vi privatbil. 

Opphold og bespisning er gratis for deltakerne som er medlem i en av grunnorganisasjonene i Norsk Botanisk Forening. Vi ordner mat til frokost og niste selv, men vi benytter lokale spisetilbud til middager. Vi avslutter søndag 30. juli litt tidlig på ettermiddagen.

Oppmøte: 26. juli kl. 12:00, Lygnaveien 20, 2770 Jaren.

Transport til Lygnasæter: Per 28.03.2023 foreligger det ikke bussrutetabell for sommeren, men en kan reise med tog fra Oslo S til Eina stasjon, og derfra med buss til Lygna holdeplass (Innlandstrafikk, rute 103). Trenger du å sitte på med noen? Kontakt kartleggingsleder.

Påmelding innen 14. juni, til epost kartlegging[at]nbf-ostland.no, så vi får oversikt over antall deltakere på et tidlig tidspunkt. Oppgi navn, telefon, og eventuelle allergier eller spesielle matpreferanser. Oppgi også om du disponerer bil eller ikke. Hvis du bruker bil, vennligst meld fra om ledige seter. Ved påmelding betales et depositum på kr 500 til konto 0540 08 91070. Merk innbetalingen “Kartlegging Hurdal”. Depositum blir tilbakebetalt ved gjennomført deltagelse. Beløpet blir ikke tilbakebetalt ved avbestilling etter 23. juni.

Øvrige spørsmål om opplegget stilles til kartleggingsleder.

Kartleggingsleder: Henrik A. Torp (telefon 48171646), e-post henrik.andreas.torp[at]gmail.com

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.