Dugnad på Lilløyplassen, Fornebu, Bærum

Bli med på lukedugnad for å redde de unike blomsterengene rundt Lilløyplassen!

I sammarbeid med Lilløyplassen naturhus skal vi luke kanadagullris i område som er i ferd med å trenge inn i verneområder. Kanadagullris er en hagerømling som sprer seg massivt og fortrenger stedegne planter der den etablerer seg. For å bevare naturen rundt Lilløyplassen, som er under sterkt press, skal vi luke kanadagullrisen før den får mulighet til å spre frø.

Dugnaden finner sted søndag, 8. august fra kl. 12.

Av smittevernhensyn vil det dessverre ikke være servering på dette arrangementet, så ta gjerne med matpakke. I tråd med myndighetens retningslinjer kan dessverre ikke folk som er syke delta på arrangementet. Av smittevernhensyn kan dere bli bedt om å registrere navn og kontaktopplysninger ved ankomst. Opplysningene vil kun bli benyttet ved eventuell smittesporing og slettet etterpå. Smittevernreglene for avstand gjelder. Vi tar forbehold om endringer i arrangementet.

Oppmøte: kl. 12 ved Lilløyplassen naturhus

Kommunen anlegger gravlund i området. Hvis du kommer med bil, parker på parkeringsplassen som ligger der du tar av fra Forneburingen. Veien ut til senteret fra den gamle parkeringsplassen er for tiden stengt, så følge stien langs sørsiden av anleggsgjerdet til gravplassen, så finner dere fram.