Den store Artsjakten – Flatholmen, Malvik

Norsk botanisk forening – Trøndelagsavdelingen og Trondheim sopp- og nyttevekstforening inviterer til Den store Artsjakten 2024!

Den store artsjakten er en kunnskapsdugnad på initiativ fra SABIMA, en årlig nasjonal dugnad hvor det er om å gjøre å finne flest plante-, dyre- og sopparter i løpet av ett døgn. Bli med og finn så mange arter som mulig! Artene må registreres på nettsiden http://www.artsobservasjoner.no

Tid: lørdag 1. juni kl. 11.00

Sted: Parkeringsplassen i Flatholmvegen i Muruvik: https://maps.app.goo.gl/td2swu65EgkS1mSSA

Vi går på tur på Flatholmen og ser hva vi finner. Vi starter ved parkeringsplassen og går først til furuskogen på søndre Flatholmen og lytter etter fugl før vi beveger oss utover mot nordre Flatholmen hvor vi kartlegger det vi finner av moser, lav og karplanter. Turen går i flatt terreng og passer for de aller fleste.

Vi håper på å få med folk med ulik kunnskap. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Møt opp og bli med på tur! Vi går sammen og lærer av hverandre.

Ta med mat og drikke til lunch, samt klær etter vær. Ta gjerne med kikkert, insekthåv, flora, lupe og annet utstyr for artskartlegging.

Du kan lese mer om reglene for arrangementet på Sabima sine nettsider.

Vel møtt! Vi gleder oss!

Oppmøtested

Parkeringsplassen til Flatholmen i Muruvik