Botanikkdagene 2022

Østlandsavdelingen (ØLA) i Norsk Botanisk Forening har gleden av å invitere til Botanikkdagene 2022, som finner sted i pinsen, fra 3. til 6. juni. Egentlig skulle Botanikkdagene vært i 2021, da Østlandsavdelingen fylte 50 år, men arrangementet ble utsatt pga. en viss pandemi.

Program:
Fredag 3. juni – ankomst, middag og foredrag
Lør- og søndag 4-5. juni – frokost, matpakke, ekskursjon, middag og foredrag
Mandag 6. juni – avreise, frokost, matpakke og kort ekskursjon

Vi skal besøke botanisk interessante lokaliteter i Oslo-området. Turmålene blir muligens Hovedøya, Farseggen-ravinen i Skedsmo, Ekebergskråningen og Spireodden på Løkenes i Asker. På kveldstid blir det foredrag og sosialt samvær.

Innkvartering blir på Quality Hotel Leangkollen, Bleikeråsen 215, i Asker. Pris per person i enkeltrom er kr 5500, og i dobbeltrom kr 4900. Prisen inkluderer frokost, medbrakt lunsj, treretters middag samt tilgang til konferanserom med enkel servering på kvelden. Busstransport på ekskursjonsdagene er også inkludert i prisene.

De som ikke ønsker å bo på hotellet, men vil delta på ekskursjoner, felles middager og foredrag om kveldene betaler kr 700 pr. dag. Dette inkluderer 3-retters middag, foredrag i møterom, lett bevertning i møterommet og busstransport til ekskursjonsstedene. For tre dager blir dette kr 2100.

BDe som bare vil delta på turer, og møter direkte på turstedet, betaler kr 300 (kr 100 pr tur).

Arrangementet er kun for medlemmer (+ektefelle, samboer eller venn) i en av grunnorganisasjonene i Norsk Botanisk Forening.

Påmelding senest 15. mars 2022 til Østlandsavdelingen, epost botanikkdagene@nbf-ostland.no for de som skal bo på hotellet eller bare delta på middag og kveldsarrangement. Når påmelding mottas, sender vi informasjon om betaling.

De som bare skal delta på utflukter melder seg på senest 15. mai, og får betalingsinformasjon ved påmelding.

VELKOMMEN TIL BOTANIKKDAGENE 2022!

Oppmøtested

Quality Hotel Leangkollen, Bleikeråsen 215, 1387 Asker