Blomstertur til Gudbrandsdalen

Bli med og opplev plantene i Gudbrandsdalen. Vi besøker blomsterrike enger, lavereliggende fjell og bekkekløfter med spesiell flora. Hvis du ikke har sett skogranke og de sjeldne bregnene russeburkne og sudetlok, er dette muligheten.
Vi satser på at tilstrekkelig mange av deltakerne har bil slik at kjøring til lokalitetene blir med privatbil.
Overnatting på Fefor Høifjellshotell

Det er fire overnattingsmuligheter. Oppgitte priser er per deltaker per døgn
Alternativ 1: Enerom på hotell, halvpensjon 2100 kr
Alternativ 2: Dobbeltrom på hotell, halvpensjon 1800 kr
Alternativ 3: Enerom i hytte, uten måltider 600 kr
Alternativ 4: Dobbeltrom i hytte, uten måltider, enten i dobbeltseng eller køyeseng, 300 kr.

Alle prisene er veiledende, og særlig hytteprisene vil variere i hvilken grad vi klarer å fylle opp hyttene. Hyttene er velutstyrt med bl.a. dusj, kjøkken og sittegrupper, se nettstedet. De som velger dette alternativet må selv besørge matlaging, men det er fullt mulig å kjøpe middag på hotellet. Det tar ca. 5 min å gå mellom hyttene og hotellet. Sengetøy er ikke inkludert, det kan leies eller man kan ta med eget hjemmefra.

Påmelding til styret(at)nbf-ostland.no eller sveindrangeid(at)gmail.com snarest, men senest 21.april.
Påmeldingsgebyr 500 kr. Denne må betales til kto. 0540.08.91070 for at påmelding skal være gyldig. Ved påmelding oppgi overnattingsalternativ, gjerne også hvem du vil dele rom/hytte med. Oppgi også om du har med privatbil og hvor mange ledige seter du har.
Eventuelle spørsmål om turen rettes til Svein Olav B. Drangeid 918 09 264 eller Line Hørlyk 480 34 902. Eller mail til styret(at)nbf-ostland.no