Ung Botaniker feltkurs på Senja

Velkommen til nok et botanisk eventyr! Vi inviterer til feltkurs midt i havgapet på Senja. Her vil man få lære om artskunnskap og naturkartlegging gjennom teori og turer i kyst- og fjellandskap. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med, kun en interesse for naturen.

Under oppholdet bor vi på det eventyrlige kråkeslottet, på yttersia av Senja. Her blir det fellesmiddager, god-nerding, peiskos og badstu og bad (for de tøffeste) utover kveldene:)

PÅMELDING OG PRAKTISK:
Tid og oppmøte: Avreise fra Giæverbukta i Tromsø med biler på fredag 21. oktober kl 16. Møt opp i god tid ettersom vi skal rekke ferga fra Brensholmen til Botnhamn. Vi kommer tilbake til Tromsø rundt kl 20:00 på søndag 23. oktober.
Kapasitet: Maks 22 Deltagere. Vi vil prioritere unge/unge voksne deltakere, men det er ellers åpent for alle.
Påmeldingsfrist: Ingen frist, men kurset fylles fortløpende.
Mer informasjon kommer ved påmelding.
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt: torunnros@aim.com, 45880409.

Kurset er gratis for medlemmer av Norsk Botanisk Forening (det koster 200 kr for studentmedlemskap, http://botaniskforening.no/bli-medlem) og koster 300 kr for alle som ikke er medlemmer.

Vi du lære mer om ville vekster i naturen? Bli med i vårt frivillige fagmiljø av naturglade entusiaster i Norsk Botanisk Forening: http://botaniskforening.no/bli-medlem.

Oppmøtested

Giæverbukta, Tromsø

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.