Myrvandring på Langhus, Nordre Follo

Vi går på Nordre Lauvåsmyra og Bukkestimyra. I 2020 var det en eventyrlig blomstring av flekkmarihånd på Nordre Lauvåsmyra, og vi håper at det blir like fint i 2021. Her ble legevintergrønn registrert på 1990-tallet, og vi håper å finne den igjen. På Bukkestimyra ble breimyrull funnet i 2020 – kanskje gjør vi andre interessante funn der i år?
Vanskelighetsgrad: Lett tur, men vått – vanntett fottøy er nødvendig.
Turleder: Geir Arne Evje
Det blir servering av kake, kaffe og te ved rasteplassen ved Bukkestitjern. I tilfelle dårlig vær blir serveringen hjemme hos Geir Arne etter turen.

OBLIGATORISK PÅMELDING, se skjema lenger ned.

Oppmøte og parkering:: Bøleråsen, parkeringsplass ved enden av bilvei, nær endeholdeplass for buss
Offentlig transport:
Fra Oslo: Det er buss for tog. Søk ruter på vy.no til Vevelstad stasjon. Buss fra Vevelstad stasjon: buss 510 (retning Bøleråsen) kl. 16:38, ankomst Bøleråsen (endeholdeplass) kl. 16:49.
Fra Ski: Buss 510 (retning Bøleråsen) kl. 16:25, ankomst Bøleråsen (endeholdeplass) kl. 16:49.

Vi må påpeke at deltakere på våre arrangementer må følge smittevernreglene, særlig avstandsregelen. Den er lett å glemme når man blir engasjert av et spennende funn eller en vakker blomst. Men også i slike opphissete sitasjoner: HUSK AVSTAND! Så lenge Norsk Botanisk Forening er forpliktet til å drive smittesporing, må vi ha påmelding til våre aktiviteter. Oppgitte kontaktopplysninger, tlf. og mail, vil bli slettet etter ca. 14 dager. Så lenge det er nødvendig vil ledere av våre aktiviteter ha med håndsprit og evt. andre smittevernforebyggende greier. Husk også: Er du syk eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, bli hjemme.
Norsk Botanisk Forening – Østlandsavdelingen ønsker alle velkomne på våre arrangementer, enten det er tur, kartlegging, overvåkning eller dugnad.

Oppmøtested

Bøleråsen, parkeringsplass ved enden av bilvei, nær endeholdeplass for buss

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.