Moseklubbens jubileumstur

Moseklubbens jubileumstur til Sørøya (Hasvik) i Vest-Finnmark.
Det er 25 plasser på turen og påmeldingsfristen er 10. mars.
Man må være medlem i Norsk Botanisk Forening for å delta på denne turen, og av disse vil medlemmer i Moseklubben bli prioritert hvis interessen er stor.
NB! PÅMELDING KUN TIL: MOSEKLUBBEN@GMAIL.COM
Moseklubben feirer 10 år og vi ønsker å feire oss selv med en tur til et sted litt utenfor allfarvei. Valget falt på Sørøya i Finnmark. Langt nord, helt uti havgapet og dårlig undersøkt med tanke på moser. I tillegg er berggrunnen variert og et godt veinett gjør det mulig å komme seg rundt på deler av øya.
Turen vil bli lagt opp på samme måte som tidligere turer med fokus på både kartlegging og opplæring/kunnskapsoverføring. Ingen forkunnskaper kreves, men det er en fordel med litt innsikt i mosenes verden.
Ankomst til Alta senest klokka 13 onsdag den 28. juni for felles transport i leiebiler til Øksfjord-Hasvik eller direkte oppmøte på Hasvik (er flyplass der) innen middag klokka 19.00. Avreise på samme måte med fly fra Alta søndag tidligst klokka 15 eller når som helst fra Hasvik. Vi bor på Hasvik hotell, delvis i doble rom og delvis i leiligheter og spiser i utgangspunktet frokost og middag på hotellet. Vi leier også et rom der vi kan samles på kveldene.
Prisen kommer litt an på hva vi får av støtte i år og hvor mange som ønsker å delta. Men Moseklubben kommer uansett til å subsidiere den turen ganske kraftig, så kostnaden per person for oppholdet inkludert leiebil vil bli maksimalt 2000-3000 kroner. Transport til/fra Alta/Hasvik må hver enkelt deltaker dekke og organisere selv.
Meld i fra ved påmelding hvor du møter opp (Hasvik/Alta).
Spørsmål rettes til Torbjørn Høitomt på e-post moseklubben@gmail.com eller på telefon 99574969.