Julemøte

Her er lenken som dere kan klikke på, og vips, er dere med på julemøtet!
Meeting ID: 910 5092 9155
Passcode: 364394 (tror ikke dere behøver å oppgi det)
Skulle det være noen vanskeligheter med å komme seg på, kan dere ringe Kristin Bjartnes på tlf 909 52 045, hun sitter med mobilen klar.

Julemøtet holdes digitalt i år. Dere får tilsendt en lenke dere kan klikke på, og vips, er dere med. På julemøtet pleier vi å servere gløgg og gode kaker, så for å holde på den gode stemningen, anbefaler vi å ta med en god kopp med varm gløgg til pc’en, husk rikelig med mandler og rosiner.

På julemøtet er det tradisjon for at alle medlemmer som er interessert, viser frem bilder og forteller litt om hva de har sett. Det er enkelt å dele skjermen sin, slik at alle kan se bildene.

Det er greit at bildene er satt sammen i rekkefølge i en power-point presentasjon. Dersom du vil ha hjelp til dette, sender du bildene dine til Elin Viker Thorkildsen elinvikerthorkildsen@gmail.com eller til Per Øvrebø  per.ovrebo@ebnett.no. En i styret kan også vise frem bildene dine på skjermen.

Vi skal øve litt med Zoom i forkant, så dersom du vil bli med på det, kontakt Kristin Bjartnes, buskerud@botaniskforening.no .