Florakartlegging i Aurskog-Høland

AVLYST!

Vi skal kartlegge i grupper, der hver gruppe får tildelt et kartleggingsområde. Aurskog-Høland er dårlig kartlagt, og det blir spennende å utforske hittil ukjente områder i kommunen.

Kartleggingsprosjektet er støttet av Viken fylkeskommune.

Vi skal bo i en større bolig, Sveiserboligen, Eidsverket Gods på Bjørkelangen. Stedet har 8 store rom, alle med bad. Når vi leier alle rommene, har vi tilgang til hele huset, med kjøkken og oppholdsrom. Hvis vi blir flere enn 8 deltakere, må noen dele rom. Maksimum antall deltakere er 16. På de daglige kartleggingsturene bruker vi privatbil. 

Opphold og bespisning er gratis for deltakerne som er medlem i en av grunnorganisasjonene i Norsk Botanisk Forening. Vi ordner mat til frokost og niste selv, men vi benytter lokale spisetilbud til middager. Vi avslutter søndag 6. august litt tidlig på ettermiddagen.

Oppmøte: 3. august kl. 12:00  Eidsverket, Glassverksveien 26, Bjørkelangen

Transport til Bjørkelangen: Det går buss fra Lillestrøm bussterminal (470 til Eidslia, plattform 11) kl. 11:00, til Bjørkelangen kl. 11:47. Sjekk om rutetidene stemmer når datoen nærmer seg. Fra Bjørkelangen er det 10 minutter å gå til Eidsverket gods. Trenger du å sitte på med noen? Kontakt kartleggingsleder.

Påmelding innen 14. juni, til epost kartlegging[at]nbf-ostland.no, så vi får oversikt over antall deltakere på et tidlig tidspunkt. Oppgi navn, telefon, og eventuelle allergier eller spesielle matpreferanser. Oppgi også om du disponerer bil eller ikke. Hvis du bruker bil, vennligst meld fra om ledige seter. Ved påmelding betales et depositum på kr 500 til konto 0540 08 91070. Merk innbetalingen “Kartlegging Aurskog-Høland”. Depositum blir tilbakebetalt ved gjennomført deltagelse. Beløpet blir ikke tilbakebetalt ved avbestilling etter 1. juli.

Øvrige spørsmål om opplegget stilles til kartleggingsleder.

Kartleggingsleder: Geir Arne Evje (97 68 29 09), epost geirevje[at]gmail.com

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.