Villblomstenes dag

Villblomstenes dag

Villblomstenes dag er en hyllest til alle plantene som vokser vilt rundt om i Norge. Arrangementet går av stabelen i midten av juni hvert år, med blomstervandringer over hele landet. På disse turene tar vi en kikk på de mest kjente villblomstene våre, som for eksempel skogstorkenebb, smørblomst, hundekjeks og blåklokke. Målet med feiringen er å inspirere til økt blomsterinteresse hos alle, både små og store, unge og gamle.

Alt av turer og arrangementer som gjennomføres på Villblomstenes dag skjer takket være frivillig innsats fra flere titalls engasjerte turledere. Feiringen er dermed en ypperlig anledning til å vise frem hva Norsk Botanisk Forening driver med og mulighetene du har som medlem.

Vil du være med på blomstertur? Finn arrangementer nær deg i vår kalender

God tur!

Bli med på tur