Vil du jobbe med natur og formidling?

Vikar – organisasjonsrådgiver i Norsk Botanisk Forening

Er du glad i naturen og har du lyst å jobbe med å inspirere andre til å komme seg ut og oppdage naturskattene rundt oss, da er denne jobben for deg. Vi er ute etter en person som er engasjert og naturinteressert, som har eget driv, er utadvendt, strukturert, selvstendig, kan overholde tidsfrister og som trives i rollen som formidler. Vi oppfordrer studenter og nyutdannede til å søke.

Hvem er vi?

Norsk Botanisk Forening er en frivillig organisasjon med grunnorganisasjoner over hele landet. Vi jobber med å spre kunnskap om ville planter i naturen, vi driver med opplæring av frivillige i kartlegging og overvåking av natur og arrangerer mange turer over hele landet. Vi samler både fagutdannete botanikere, amatører og alle med interesse for ville planter i Norge. Foreningen er i vekst og vi arbeider med spennende prosjekter innenfor praktisk miljøvern.

Arbeidsoppgaver

• Prosjektleder ansvar, igangsetting av prosjekter og arrangementer i samarbeid med våre frivillige, og rapport- og søknadsskriving innen tidsfrister
  • Medlemsdatabase – ajourhold av medlemsdatabase
  • Informasjonsarbeid og markedsføring (nettside, sosiale media og klassiske media)
  • Regnskap og økonomi
  • Oppdatering av tekster til nettside
  • Arrangering av kurs og opplæring, inklusive fagseminarer og feltsamlinger

Egenskaper

• Du har gode skriveferdigheter og har evne til å levere rapporter innen tidsfrister
  • Du liker å samarbeide med andre mennesker
  • Du har gode formidlingsevner både muntlig og skriftlig
  • Du har god brukerkompetanse innen IT og sosiale media
  • Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert
  • Du liker organisasjonsarbeid og rutinearbeid
  • Du har interesse for natur og faglig bakgrunn i naturforvaltning/biologi/økologi/botanikk

Vi tilbyr arbeidssted i Botanisk Hage på Tøyen (Oslo), med fleksibel arbeidstid. Arbeidsoppgaver vil kunne variere basert på kompetanseområdene til søker. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Honorata Kaja Gajda, tlf: 97 63 97 83, epost: honorata@botaniskforening.no eller til styreleder Kristin Bjartnes, tlf: 909 52 045 eller epost: styreleder@botaniskforening.no

Søknadsfrist: 31. oktober 2018
Tiltredelse: Snarest
Varighet: 12 måneder i 100 % stilling, med mulighet for forlengelse.
Søknad med CV og referanser sendes til: styreleder@botaniskforening.no